lunes, 6 de septiembre de 2010

Foto del dia


Avui pel matí s'han format moltes boires arreu del territori. N'és una mostra aquesta que s'ha formant avui al matí a la Plana de Vic. Fotografia realitzada des de Sant Bartomeu del Grau a les 7:00 hores del matí. Al fons el Montseny.

Realment és una fotografia de postal!

No s'escriurà al blog pel matí de dilluns a divendres inclosos

Us comuniquem que pel matí de dilluns a divendres inclosos no s'escriurà al blog per motius de feina. Qui escriu al blog a diari començarà demà mateix el Segon de Batxillerat i li serà impossible escriure a primeres hores del matí.

Però no us preocupeu ja que a partir de la tarda cada dia escriurem com em fet últimament.

Perdoneu les molèsties però la feina és la feina.

Comença l'enrenou

Avui a la tarda els ruixats i tempestes ja han tret el nas per Catalunya. A hores d'ara s'estan extenent i serà demà quan una bona tongada ens podrà visitar. Avui remarquem els 8,2 mm de Setcases, els 6,6 mm de Tregurà de Baix i els 4,6 mm de Queralbs. Durant la pròxima nit no es descarta que pugui caure algun ruixat feble a la nostra comarca i demà les precipitacions en seran més protagonistes.

També avui cal destacar el vent de component sud amb ratxes superiors als 50 km/h en algunes estacions del Gironès:

Celrà: 53 km/h
Vilablareix: 53 km/h
Llagostera: 47 km/h
Sant Gregori: 47 km/h
Canet d'Adri: 45 km/h
Girona (Barri Vell): 44 km/h
Salt: 39 km/h
Girona (Devesa): 32 km/h

Imatge del radar de les 20:48 hores. S'estan formant nuclis tempestuosos arreu del territori. En general afectaran a punts del Pirineu i PrePirineu i és menys probable de que arribin al Gironès ja que tenen una direcció de sud est a nord est.

El temps per aquesta setmana per San Lorenzo de El Escorial (Madrid)

Una persona seguidora del nostre blog ens ha demanat la previsió meteorològica d'aquesta setmana d'una població de Madrid. Nosaltres li respondrem ara mateix. Si alguna persona necessita saber alguna previsió meteorològica d'algun lloc en concret que ho informi al blog i nosaltres li respondrem al més aviat possible.

Salutacions,

San Lorenzo de El Escorial (Madrid) a 1032 metres d'altitud:

Avui:

Sol al matí amb més núvols per la tarda i vespre. Vent moderat de direcció SW amb ratxes superiors als 30 km/h. No plourà.

Dimarts:

Núvols al matí que aniran en augment i no es descarta que caiguin pluges intermitents a partir del migidia. Vent moderat de component W.

Dimecres:

Sol en general durant tot el dia i serà un dia fresc de tardor amb mínimes de 10ºC i màximes de 22ºC. Vent moderat del Nord amb ratxes que podran superar els 25 km/h.

Dijous:

Seguirem parlant de sol i les temperatures pujaran una miqueta. Vent més suau amb ratxes que no superaran els 25 km/h. " Dia perfecte per pràcticar esports a l'aire lliure".

Divendres:

Augment de la inestabilitat durant el matí amb risc dèbil de que caiguin quatre gotes "poca cosa". A partir de la tarda més sol i temperatures més altes. Vents dèbils,

Dissabte:

Ambient assolellat en general però amb alguna nuvolada. No s'esperen precipitacions. Vents dèbils.

Font del eltiempo.es