martes, 10 de agosto de 2010

Foto del dia

Ahir una gran tempesta va afectar a La Selva. A la fotografia es veu molt bé els afectes d'aquesta. Fotografia realitzada a Vidreres. Us imagineu la magnitud de la tempesta?


Meteorologia del Gironès es desplaça a Setcases

Avui em viatjat cap a la Vall de Camprodon. Em anat a veure el riu a Setcases per havera com estava desprès de la intensa tempesta que va afectar ahir en aquesta àrea del Ripollès. Baixava bastanta aigua, però res de excepcional. Em fet unes fotografies per tal de mostrar-vos com estava el panorama.
Salutacions,





Tempestes intenses

Ahir les tempestes van ser molt intenses. Setcases va recollir 132,2 mm, Molló també va superar el centenar de litres i Tregurà de Baix va recollir 59,2 mm. També van afectar a punts de la Selva on remarquem Sils amb 80 mm. Realment son xifres molt importants i alhora inesperades. Al Gironès també van ser destacables. A Canet d'Adri van caure 29,8 mm, a Sant Gregori 28,8 mm i a Girona (Devesa) en van caure 20,6 mm. Grans calamarsades, ratxes molt violentes i grans llampecs es el que ens espera els pròxims dies, sobretot el Dijous.

Dir que ahir al Temps Vespre de TV3 l'observatori de Canet d'Adri (Meteorologia del Gironès) va sortir per primer cop, i això ens anima molt.

Veurem com acaba tot plegat però es comença a notar que arribem a la segona quinzena d'Agost, época de tormentes.