viernes, 6 de agosto de 2010

Ambient de finals de Setembre


L'ambient es fresquet i inestable. Les platjes no s'omplen i em de recordar que estem a l'época més càlida de l'any. Realment sembla que estiguem a finals de Setembre.

Plugims a la meitat est de Catalunya i refrescament

Ahir es van reproduir precipitacions a la meitat est de Catalunya. Van afectar sobretot al centre del Gironès, i amb menor mesura al nord. Podem destacar els 5,0 mm de Girona (Devesa), els 1,6 m de Girona (Barri Vell) o els 2,5 mm de Llagostera.

També van afectar a punts de la comarca de Barcelona. Podem destacar els 26,4 mm de Sant Celoni, els 17,0 mm de Dosrius o els 16,6 mm del Montseny. Quantitats prou destacables.

Avui a la nit també a plogut. Podem destacar els 9,9 mm de Sant Quintí de Mediona o els 4,6 mm de Granollers. A les comarques gironines podem destacar els 6,0 mm de Salitja o els 4,6 mm del Coll de Susqueda.

Aquestes precipitacions juntament amb l'entrada de vents del nord a ajudat a que les temperatures baixessin moderadament. Podem destacar Barruera amb una mínima de tan sols 3,6ºC o també remarcar els 5,2ºC de Ribes de Freser.

Avui l'ambient serà més estable.