lunes, 6 de septiembre de 2010

El temps per aquesta setmana per San Lorenzo de El Escorial (Madrid)

Una persona seguidora del nostre blog ens ha demanat la previsió meteorològica d'aquesta setmana d'una població de Madrid. Nosaltres li respondrem ara mateix. Si alguna persona necessita saber alguna previsió meteorològica d'algun lloc en concret que ho informi al blog i nosaltres li respondrem al més aviat possible.

Salutacions,

San Lorenzo de El Escorial (Madrid) a 1032 metres d'altitud:

Avui:

Sol al matí amb més núvols per la tarda i vespre. Vent moderat de direcció SW amb ratxes superiors als 30 km/h. No plourà.

Dimarts:

Núvols al matí que aniran en augment i no es descarta que caiguin pluges intermitents a partir del migidia. Vent moderat de component W.

Dimecres:

Sol en general durant tot el dia i serà un dia fresc de tardor amb mínimes de 10ºC i màximes de 22ºC. Vent moderat del Nord amb ratxes que podran superar els 25 km/h.

Dijous:

Seguirem parlant de sol i les temperatures pujaran una miqueta. Vent més suau amb ratxes que no superaran els 25 km/h. " Dia perfecte per pràcticar esports a l'aire lliure".

Divendres:

Augment de la inestabilitat durant el matí amb risc dèbil de que caiguin quatre gotes "poca cosa". A partir de la tarda més sol i temperatures més altes. Vents dèbils,

Dissabte:

Ambient assolellat en general però amb alguna nuvolada. No s'esperen precipitacions. Vents dèbils.

Font del eltiempo.es



2 comentarios:

  1. Moltes Gràcies Joan Antoni , desde Sant Lorenzo del Escorial , de moment lo d´avui l´has clavada '''


    Carme i Josep

    ResponderEliminar
  2. No es mereixen. Gent com vosaltres em fa seguir amb ganes i il·lusió el blog. Moltes gràcies!

    ResponderEliminar